Direct online reserveren!
Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u ook direct online reserveren. U kunt maximaal 1 kever tegelijk via het onderstaand formulier reserveren. U vertrekt vanaf onze locatie aan de Fabrieksweg 12 te Holten.

Let op:
De Borg/eigen risico voor een kever bedraagt € 250,00. Bij reserveringen van meer dan één kever betaald u dit bedrag eenmaal. U kunt de borg enkel contant of met creditcard voldoen. • Uw reservering is pas definitief als deze geaccepteerd is door de afdeling reserveringen. In de regel is dit binnen 1 werkdag. • De bestuurder van de kever heeft een minimale leeftijd van 21 jaar en is in bezit van rijbewijs B.

Het is niet mogelijk om reserveringen voor groepen en arrangementen te plaatsen via onze website. Neemt u hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling via tel: 0548 – 54 22 32.

Selecteer eerst een datum in de kalender en vul in het formulier uw start en eindtijd in (maximaal 3 uur). Wilt u een dag huren, neemt u dan contact met ons op T:0548-542232. Dagtarief bedraagt € 125,00.

Groen – nog beschikbaar
Oranje – nog enkele
Rood – niet beschikbaar

Reserveer online! Prijs: U KUNT MET DIT FORMULIER 3 UUR RESERVEREN. PRIJS iS EXCLUSIEF BORG EN BRANDSTOFKOSTEN.

  Aanvang reserveringsdatum  vertrektijd 
Eindtijd reserveringsdatum  eindtijd 

Persoonlijke informatie

 Een hele dag kever rijden of een arrangement erbij boeken? Neemt u dan eerst contact met ons op T:0548-542232.